Anadolu Psikologlar Derneği sertifikalı uzaktan eğitim programları

Psikoloji haberleri

Esrar beynin ödül mekanizmasını bozuyor:

Başkaları için para yardımı yapmak tansiyonu düşürüyor

American Psychological Association'da yayınlanan bir araştırmaya göre yüksek tansiyonu olan kişilerin ihtiyaç sahiplerine düzenli olarak parasal yardımda bulunduklarında tansiyonlarının da düştüğü ifade edildi.

Çocuklara akıllı telefon kaç yaşında alınmalı

ABD'de yapılan bir araştırmaya göre aillerin çoğunluğu çocuklarına 12-14 yaş arasında akıllı telefon alıyor. Çocuklara Akıllı telefon almada asıl kriterin yaş değil çocuğun kişisel özellikleri ve ebeveyn takibi olduğu ifade ediliyor. Çocuklar için önemli riskler barındıran Akıllı telefon kullanımında anne babalrın mutlaka denetleyici ve düzenleyici rol üslenmesi gerekiyor.

Anadolu Psikologlar Derneği uzaktan eğitim sertifika programları başlıyor

Günümüzde artık tüm dünyada ve bir çok üniversitede uzaktan eğitim programları ile kurslar ve yüksek lisans programları verilmektedir. İlgili kanunlara göre uzaktan eğitim bir yaygın eğitim programı olarak kabul edilmekte ve geçerlilik açısından örgün eğitimden herhangi bir farkı bulunamamaktadır.

APDER' 2020 yılı eğitim sertifika programları

psikolog